Xcitegroup kan jou als professional bemiddelen voor opdrachten en vaste banen. Wij nemen de rol van werkgever over. Hierdoor is rechtstreekse bemiddeling mogelijk. Dit is mogelijk voor ZZP’ers, interim-professionals en iedereen die op contractbasis wilt werken.

Wij hebben recruiters voor ons werken die veel ervaring hebben met het werving en selectie proces, het opmaken van gekwalificeerde CV’s en het aanbieden op opdrachten en vacatures.

Veel opdrachten lopen via brokers (distributeur van opdrachten) en platformen met opdrachten. De meeste overheden, zoals Politie, NS, Waterschappen, Ministeries, KVK, Banken en Verzekeringswezen en gemeenten zijn hier vertegenwoordigd. Wij zijn bij alle partijen aangesloten. Hierdoor kunnen wij je voordragen en tevens zorgen wij voor jouw arbeidscontract.

Veel opdrachtgevers willen ketenvorming (doorlening) vermijden. Wij gaan rechtstreeks een contract aan met jou als kandidaat. Ook hebben wij een rechtstreekse samenwerking met de opdrachtgever of broker. Hierdoor ontstaat er nooit ketenvorming. Via Xcitegroup B.V. voldoen we 100% aan de gestelde eisen.

Je hoeft enkel contact op te nemen, daarna zullen wij alles voor uw afhandelen.

Ben je ZZP’er en heb je een opdracht binnengehaald, maar is de opdrachtgever terughoudend om wille van de Wet DBA? Wij bieden een oplossing. Je kunt bij ons op contract komen (payrollen) en het werk verrichten voor de opdrachtgever. Wij voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. De Wet DBA is niet van toepassing. Hier zijn geen extra bemiddelingskosten aan verbonden.

Partners / brokers Xcitegroup

WSP
WSP Gooi vechtstreek
WSP Rijnmond
WSP Duin Bollenstreek
HHNK
Gemeente Leidschendam / voorburg
Maven
Headfirst
Gemeente amsterdam
NS
Between
Politie

Het gemak van BEMIDDELING via Xcitegroup

De voordelen op een rij

Wij bieden je rechtstreeks bij de klant aan. Hiervoor brengen we geen bemiddelingsfee in rekening.

Brokers en opdrachtplatformen zijn vaak enkel toegankelijk als ondernemer (ZZP’er). Hierdoor is het als professional en werknemer vaak moeilijk om in aanmerking te komen. Via Xcitegroup niet meer! Wij kunnen iedereen bemiddelen voor iedere functie.

Overige diensten van XCITEGROUP

Administratie

Altijd een up-to-date boekhouding. Wij regelen alle administratie voor je, facturatie, BTW aangifte, jaarafsluiting. Je communiceert makkelijk en snel met een mobiele app. Dit alles voor een klein, vast bedrag per maand.

SROI/Participatie

Wij willen mensen met een arbeidsachterstand een kans geven op de arbeidsmarkt. Wij zorgen dat het geregeld is.

Payrolling

Wij nemen het juridisch werkgeverschap en -risico over. Wij zorgen dat het geregeld is.

×
Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.